Sjednica redovne Skupštine Zagrebačke udruge geodeta 1. prosinac 2023.

Poštovane kolegice i kolege članovi Zagrebačke udruge geodeta,

Odlukom Predsjedništva Zagrebačke udruge geodeta, na 7. sjednici Predsjedništva održanoj dana 9. studenog 2023. godine i temeljem članka 15. Statuta Zagrebačke udruge geodeta

Pozivam Vas na Sjednicu redovne Skupštine Zagrebačke udruge geodeta u petak 1. prosinca 2023. u 17:30 sati u Hotelu Lavica, Ferde Livadića 5, Samobor.

POZIV I DNEVNI RED

POZIVNICA

Nakon sjednice redovne Skupštine Zagrebačke udruge geodeta s početkom u 18:30 sati održat će se Svečana akademija Zagrebačke udruge geodeta povodom 30. obljetnice utemeljenja Zagrebačke udruge geodeta.

Molim Vas da se na sjednicu Skupštine ZGUG i Svečanu akademiju odazovete u broju koji nam je sukladno Statutu ZGUG potreban za pravovaljano odlučivanje.

Nakon Svečane akademije s početkom u 19:00 sati održat će se Svečana večera, a zabavljat će Vas grupa IXES iz Zagreba.

Zagrebačka udruga geodeta časti sve članove koji su platili godišnju članarinu za 2023. godinu s aperitivom, večerom, kavom i pićem, koje će biti postavljeno na stolovima (vino, voda, sokovi, pivo). Pića koja nisu dogovorena s hotelom naplaćivat će se prema njihovom važećem cjeniku. Okupljanje članova i uzvanika predviđeno je od 17:00 sati, a parking je osiguran na parkiralištu hotela.

Svoj dolazak ili ne dolazak na Skupštinu, Svečanu akademiju i Svečanu večeru obavezno potvrdite što prije, a najkasnije do 27. studenog 2023. na e-mail: zgug1993@gmail.com nakon čega će na vaš e-mail stići potvrda o rezervaciji stolice za Svečanu večeru.

U Zagrebu, 13. studeni 2023.

Predsjednik Zagrebačke udruge geodeta: Bruno Pacadi, dipl. ing. geod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *